DermaBelle skincare & spaSå mange valg...

Der er hele fem forskellige valg, der skal træffes, når du skal have eyelash extensions. Nemlig...

Længde

Eyelash extensions fås i længder lige fra kun 6 mm og helt op til ekstravagante 15 mm. Hvad der er flottest til dig er et spørgsmål om både personlig smag, øjenfacon, øjenomgivelser og ansigtsform.
9-12 mm er er det mest almindelige valg. For at få det flotteste look anvendes forskellige længder ved ydre øjenkrog, øjenmidte og indre øjenkrog, med de længste vipper ved ydre øjenkrog.

Tykkelse

Tykkelsen på eyelash extensions kan variere lige fra helt fine med en tykkelse på 0,1 mm til ekstra kraftige med en tykkelse på 0,25 mm.
Som dine egne vipper spidser extensions naturligvis til mod enden. En tykkelse på 0,15 mm er bedst til de fleste.

Farve

De allerfleste vælger sorte extensions, men brun foretrækkes også af enkelte. Extensions kan også fås i langt mere eksotiske farver... det er ikke noget vi normalt har hjemme, men bestiller det gerne til dig.

Kurvefacon

Kurvefaconen angives med et bogstav. De mest anvendte kurvefaconer er J og B, der begge har en moderat, naturlig kurve med henholdvis kurve på hele vippen og en mere lige base. Men der findes også de mere kurvede C extensions og de helt ekstreme D'er.


Materiale

Extensions er normalt lavet af kunstmateriale (plast). Men extensions af afrensende, formede minkhår kan også fås. Her er udvalg i længde, facon og farve mindre, og det er noget vi skal bestille til dig.

Men hvad er så faux mink?
Faux betyder falsk på fransk. Så faux mink er verdens fornemmeste måde at sige plastik på. Vi klarer os fint med bare at kalde det for plastik.


Som du ser, så kan du få ekstra tykke, 25 mm lange extensions i neongrøn med ekstrem kurve. Men de fleste står sig absolut bedst ved at vælge noget lidt mere diskret :-)


DermaBelle skincare & spa
Dronningens Tværgade 21
1302 København K
Tlf: 33 33 07 73
Vis på kortÅbningstider:Søndag - mandag
Tirsdag - onsdag
Torsdag - fredag
Lørdag
:
:
:
:
Lukket
10 - 18
10 - 19
10 - 17