DermaBelle skincare & spaFør påsætning

Der er nogle enkelte ting du skal være opmærksom på inden påsætning.


Påsætning af dine eyelash extensions

Er det første gang du skal have påsat eyelash extensions, vejleder vi dig naturligvis først om hvilke muligheder for længde, kurvefacon, tykkelse og farve der er at vælge mellem til din eyelash extensions, og hvilket valg der vil give dig det flotteste resultat ud fra øjenfacon, øjenomgivelser, ansigtsform og naturligvis din personlige smag og ønsker til resultatet.Påsætningen af dine eyelash extensions foregår mens du ligger på ryggen i behandlingsstolen, og selve påsætningen er meget afslappet. Til den afslappede stemning bidrager også, at du ikke må tale imens, da det er meget vigtigt, at dit ansigt og dermed dine øjne er helt i ro, og mange af vores kunder falder da også nærmest i søvn under behandlingen.
Det er selvfølgelig kun på de øvre øjenvipper der påsættes extensions, da påsætning på nederste vipper giver et meget kunstigt udseende. Før selve påsætningen beskyttes dine nederste øjenvipper og øjenlåg derfor med en fugtgivende og nærende eye-patch, som vi importerer fra England specielt til dette formål. På den måde bliver eyelash påsætningen også en opkvikkende behandling for din sarte øjenhud.

Påsætningen sker et enkelt hår af gangen, det er meget vigtigt for behandlingens resultat og holdbarhed hvilken lim der anvendes. Efter mange forsøg har vi nu fundet en sydkoreansk lim, der giver dig en god kombination af et flot og holdbart resultat, samtidig med at den er mild og ikke irriterer øjenene med ubehagelige dampe under behandlingen.

Pleje af dine eyelash extensions

Eyelash extensions er en holdbar løsning, men der er dog nogle ting du skal tænke på for at få mest mulig glæde af dine nye smukke vipper.


Husk også på, at da ca. 10 % af dine egne vipper fornyes hver måneden, er det helt normalt, at også nogle af de vipper, hvor dine extensions sidder, falder af.
Holdbarheden påvirkes også af, at visse personer udskiller mere fedt fra huden end andre. Da fedt og olie opløser limen vil holdbarheden også af den grund variere fra person til person.

Fjernelse af eyelash extensions

Det kan ske at du ønsker at fjerne dine eyelash extensions. Måske fordi du ikke har haft tid til opfyldning, og efterhånden har så få extensions tilbage, at dine vipper ser lidt flossede ud.
Imidlertid er den lim der anvendes netop lavet til at være så holdbar som mulig, og derfor er det ikke helt nemt at fjerne eyelash extensions. Vores erfaring er, at de specielle limopløsere, der findes, ikke giver et pænt resultat og kan være ganske hårde ved dine egne vipper og dine øjne.
Vi anbefaler derfor som den bedste og mest skånsomme løsning, og du selv fjerner din extensions med olie. Læg først en olievædet vatrondel på vipperne i en halv times tid og nuler dem så forsigtigt af med olievædede fingerspidserne...måske mens du ser alligevel slapper af foran tv'et. Alle olier kan anvendes.DermaBelle skincare & spa
Dronningens Tværgade 21
1302 København K
Tlf: 33 33 07 73
Vis på kortÅbningstider:Søndag - mandag
Tirsdag - onsdag
Torsdag - fredag
Lørdag
:
:
:
:
Lukket
10 - 18
10 - 19
10 - 17